Услови

Оваа веб-локација е управувана од Just Brands. Низ целата страница, термините „ние“, „нас“ и „наши“ се однесуваат на Just Brands. Just Brands ја нуди оваа веб-страница, вклучувајќи ги сите информации, алатки и услуги достапни од оваа страница за вас, корисникот, условени од прифаќањето на сите услови, услови, политики и известувања наведени овде.

Со посета на нашата страница и/или купување нешто од нас, вие се вклучувате во нашата „Услуга“ и се согласувате да бидете обврзани со следните услови („Услови за користење“, „Услови“), вклучувајќи ги и тие дополнителни услови и правила референцирани овде и/или достапни преку хиперврска. Овие Услови за користење важат за сите корисници на страницата, вклучително и без ограничување корисници кои се прелистувачи, продавачи, клиенти, трговци и/или придонесувачи на содржина. Ве молиме внимателно прочитајте ги овие Услови за користење пред да пристапите или да ја користите нашата веб-страница. Со пристап или користење на кој било дел од страницата, се согласувате да бидете обврзани со овие Услови за користење.

Ако не се согласувате со сите одредби и услови на овој договор, тогаш не смеете да пристапите на веб-страницата или да користите какви било услуги. Доколку овие Услови за користење се сметаат за понуда, прифаќањето е изрично ограничено на овие Услови за користење. Сите нови функции или алатки кои се додадени во тековната продавница, исто така, подлежат на Условите за користење. Можете да ја прегледате најактуелната верзија на Условите за користење во секое време на оваа страница. Го задржуваме правото да ажурираме, промениме или замениме кој било дел од овие Услови за користење со објавување ажурирања и/или промени на нашата веб-страница. Ваша одговорност е периодично да ја проверувате оваа страница за промени. Вашето континуирано користење или пристап до веб-локацијата по објавувањето на какви било промени претставува прифаќање на тие промени.

[page-title type=”custom” custom_title=”УСЛОВИ ЗА ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА” color=”#6cc92a”]

Се согласил да овие Услови на употреба, Ви го претставуваме дека сте барем на возраст од мнозинството во вашата држава или покраина на живеење, или дека сте на возраст од мнозинството во вашата држава или покраина на живеење и ќе ни даде согласност за дозволува било кој од вашите ситни издржуваат да го користите овој сајт.

Не смеете да ги користите нашите производи за какви било незаконски или неовластени цели ниту, пак, може, при користењето на Услугата, да прекршите закони во вашата јурисдикција (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на законите за авторски права). Не смеете да пренесувате никакви црви или вируси или код од деструктивна природа.

А прекршување или повреда на било кој од условите ќе резултира во непосредна престанок на своите услуги.

[page-title type=”custom” custom_title=”ОПШТИ УСЛОВИ” color=”#6cc92a”]

Го задржуваме правото да одбиеме услуга на било кој од која било причина во секое време. Вие разбирате дека вашата содржина (не вклучувајќи ги информациите за кредитната картичка), може да се пренесе нешифрирана и да вклучува (а) пренос преку различни мрежи; и (б) промени за усогласување и прилагодување на техничките барања на поврзувачките мрежи или уреди. Информациите за кредитната картичка секогаш се шифрираат за време на преносот преку мрежи.

Се согласувате да не репродуцирате, дуплирате, копирате, продавате, препродавате или експлоатирате кој било дел од Услугата, користењето на Услугата или пристапот до Услугата или кој било контакт на веб-страницата преку која се обезбедува услугата, без изречна писмена дозвола од нас . Насловите што се користат во овој договор се вклучени само за погодност и нема да ги ограничат или на друг начин да влијаат на овие Услови.

[page-title type=”custom” custom_title=”ТОЧНОСТ, КОМПЛЕТНОСТ И НАВРЕМЕНОСТ НА ИНФОРМАЦИИТЕ” color=”#6cc92a”]

Ние не сме одговорни ако информациите кои се достапни на овој сајт не точни, целосни или струја. Материјалот на овој сајт е предвидено за општи информации само, а не треба да се потпирате или да се користат како единствена основа за донесување на одлуки без консултации основно, поточно, поцелосен или повеќе навремено извори на информации. Сите потпирање на материјал на овој сајт се во ваш сопствен ризик.

Овој сајт може да содржи одредена историска информација. Историски информации, мора, не е актуелна и е обезбедена за вашиот повикување само. Ние го задржуваме правото да ги менува содржината на оваа страница во било кое време, но ние немаме обврска да се ажурира сите информации на нашиот сајт. Вие се согласувате дека тоа е ваша одговорност е да се следат промените на нашиот сајт.

[page-title type=”custom” custom_title=”МОДИФИКАЦИИ НА УСЛУГАТА И ЦЕНИ” color=”#6cc92a”]

Цените за нашите производи се предмет на промена без претходна најава. Го задржуваме правото во секое време да ја измениме или прекинеме Услугата (или кој било дел или содржина од неа) без известување во секое време.

Ние нема да бидат одговорни за вас или за било која трета страна за било која промена, промена на цената, суспендирање или прекин на Услугата.

[page-title type=”custom” custom_title=”ПРОИЗВОДИ ИЛИ УСЛУГИ” color=”#6cc92a”]

Одредени производи или услуги може да бидат достапни исклучиво на интернет преку веб-сајтот. Овие производи или услуги може да имаат ограничени количини и се предмет да се вратат или размена на само според нашите Врати политика.

Ние се потрудивме да ги прикажеме што е можно попрецизно боите и сликите на нашите производи што се појавуваат во продавницата. Не можеме да гарантираме дека приказот на која било боја на вашиот компјутерски монитор ќе биде точен.

Го задржуваме правото, но не сме обврзани, да ја ограничиме продажбата на нашите производи или услуги на кое било лице, географски регион или јурисдикција. Можеме да го искористиме ова право од случај до случај. Го задржуваме правото да ги ограничиме количините на сите производи или услуги што ги нудиме. Сите описи на производи или цените на производите се предмет на промена во секое време без најава, по наша дискреција. Го задржуваме правото да прекинеме со кој било производ во секое време. Секоја понуда за кој било производ или услуга направена на оваа страница е неважечка таму каде што е забрането. Ние не гарантираме дека квалитетот на какви било производи, услуги, информации или друг материјал купен или добиен од вас ќе ги исполни вашите очекувања или дека сите грешки во Услугата ќе бидат поправени.

[page-title type=”custom” custom_title=”ТОЧНОСТ НА НАПЛАТУВАЊЕ И ИНФОРМАЦИИ ЗА СМЕТКАТА” color=”#6cc92a”]

Ние го задржуваме правото да го одбие секој ред ќе се постави со нас. Ние може, во нашата сопствена дискреција, да ги ограничат или да го откажете количини купени по лице, по домаќинство или по нарачка. Овие ограничувања може да вклучуваат нарачки од или под ист клиент сметка, истата кредитна картичка, и / или налози кои ги користат истите платежна и / или превозот адреса. Во случај кога правиме промена или откажете нарачката, ние може да се обиде да ве извести преку контактирање на e-mail и / или платежна адреса / телефон број се предвидени во тоа време беше направен на ред. Ние го задржуваме правото да го ограничи или забрани наредби кои, според наше сопствено расудување, се појави да биде поставен од страна на дилерите, препродавачи или дистрибутери.

Се согласувате да обезбедите тековни, целосни и точни информации за купување и сметка за сите купувања направени во нашата продавница. Се согласувате навремено да ги ажурирате вашата сметка и други информации, вклучително и вашата адреса на е-пошта и броеви на кредитни картички и датуми на истекување, за да можеме да ги завршиме вашите трансакции и да ве контактираме по потреба. За повеќе детали, погледнете ја нашата Политика за враќање.

[page-title type=”custom” custom_title=”OPTIONAL TOOLS” color=”#6cc92a”]

Можеме да ви обезбедиме пристап до алатки од трети страни кои ниту ги следиме, ниту имаме никаква контрола или внесување. Вие признавате и се согласувате дека обезбедуваме пристап до таквите алатки „какви што се“ и „достапни“ без какви било гаранции, репрезентации или услови од кој било вид и без никакво одобрување. Ние нема да имаме никаква одговорност што произлегува од или поврзана со вашата употреба на опционални алатки од трета страна.

Секое ваше користење на изборните алатки понудени преку страницата е целосно на ваш сопствен ризик и дискреција и треба да се погрижите да сте запознаени и да ги одобрувате условите под кои алатките се обезбедени од релевантните даватели на трета страна. Ние, исто така, може, во иднина, да нудиме нови услуги и/или функции преку веб-локацијата (вклучувајќи и ослободување на нови алатки и ресурси). Таквите нови функции и/или услуги, исто така, ќе подлежат на овие Услови за користење.

[page-title type=”custom” custom_title=”ВРСКИ НА ТРЕТА СТРАНИ” color=”#6cc92a”]

Одредени содржини, производи и услуги достапни преку нашата служба може да вклучуваат материјали од трети страни.

Трети лица линкови на овој сајт може директно да трети лица веб-сајтови кои не се поврзани со нас. Ние не сме одговорни за испитување или оценување на содржината или точноста и ние не гарантира и не ќе имаат било каква одговорност или одговорност за било која трета страна материјали или веб-сајтови, или за било други материјали, производи, или услуги на трети страни.

Ние не сме одговорни за каква било штета или штета во врска со купување или употреба на стоки, услуги, ресурси, содржина или какви било други трансакции направени во врска со веб-страници на трети страни. Внимателно разгледајте ги политиките и практиките на третата страна и проверете дали ги разбирате пред да извршите каква било трансакција. Compалби, тврдења, проблеми или прашања во врска со производи од трета страна треба да бидат упатени кон трето лице.

[page-title type=”custom” custom_title=”КОМЕНТАРИ, ПОВРАТНИ ПОВРАТНИ КОРИСНИЧКИ И ДРУГИ ПОДНЕСУВАЊА” color=”#6cc92a”]

Доколку, на наше барање, испратите одредени специфични поднесоци (на пример пријави за конкурс) или без барање од нас испраќате креативни идеи, предлози, предлози, планови или други материјали, без разлика дали се онлајн, по е-пошта, по пошта или на друг начин. (колективно, „коментари“), се согласувате дека можеме, во секое време, без ограничувања, да уредуваме, копираме, објавуваме, дистрибуираме, преведуваме и на друг начин да ги користиме на кој било медиум сите коментари што ни ги испраќате. Ние не сме и нема да бидеме обврзани (1) да ги одржуваме сите коментари во тајност; (2) да плати компензација за какви било коментари; или (3) да одговорите на какви било коментари. Можеме, но немаме обврска да ги следиме, уредуваме или отстрануваме содржините за кои според наше дискреционо право ќе утврдиме дека се незаконски, навредливи, заканувачки, клеветнички, клеветнички, порнографски, непристојни или на друг начин непристојни или ја нарушуваат интелектуалната сопственост на која било страна или овие Услови за користење .

Вие се согласувате дека вашите коментари нема да прекршите било право на било која трета страна, вклучувајќи ги и авторските права, заштитен знак, приватност, личност или други лични или комерцијален право. Понатаму, се согласувате дека вашите коментари не ќе содржат клевета или на друг начин незаконски, навредливи или непристојни материјал, или содржи било кој компјутерски вирус или malware-и кои на било кој начин би можеле да влијаат на работењето на услуга или било поврзани со веб-сајт. Вие не може да се користи лажни e-mail адреса, претендираат да бидат некој друг, од себе, или на друг начин во заблуда нас или на трети страни во однос на потеклото на било какви коментари. Вие сте целосно одговорни за било какви коментари ќе се направи и нивната точност. Ние не презема никаква одговорност и да се претпостави никаква одговорност за било какви коментари испратени од вас или било која трета страна.

[page-title type=”custom” custom_title=”ЛИЧНИ ИНФОРМАЦИИ” color=”#6cc92a”]

Вашето доставување на лични информации преку продавницата е регулирано со нашата Политика за приватност.

[page-title type=”custom” custom_title=”ГРЕШКИ, НЕТОЧНОСТИ И ПРОПОСТАВИ” color=”#6cc92a”]

Повремено може да има информации на нашиот сајт или во службата која содржи печатни грешки, неточности или пропусти кои можат да се однесуваат на описи на производи, цени, промоции, нуди, производ превозот обвиненија, транзитни времиња и достапност. Ние го задржуваме правото да ги поправи евентуалните грешки, неточности или пропусти, да ја менуваат или да ги ажурирате информации или откажете наредби ако какви било информации во служба или на било поврзани со веб-сајт е неточна во секое време без претходна најава (вклучувајќи откако ќе се поднесе вашата нарачка) .

Не преземаме никаква обврска да се ажурира, да ја измени или појаснат информациите во служба или на било поврзано веб-сајт, вклучувајќи, без ограничување, информации за цените, освен како што се бара со закон. Не е одреден надградба или освежување датум применуваат во служба или на било поврзани со веб-сајт, треба да се преземат за да се покаже дека сите информации во служба или на било поврзани со веб-сајт е изменет или ажурираат.

[page-title type=”custom” custom_title=”Забранета употреба” color=”#6cc92a”]

Во прилог на други забрани како што е наведено во условите за користење, ќе им се забранува користење на овој сајт или неговата содржина: (а) за кој било незаконска цел; (б) да ги дели на другите да се изврши или да учествувате во било незаконско акти; (в ) за да се кршат сите меѓународни, федерални, провинциски или државните прописи, правила, закони, или локалните прописи, (г) за кршење на или ги кршат нашите права на интелектуална сопственост или права на интелектуална сопственост на други лица; (д) да ги вознемират, злоупотреба, навреда , штета, клеветење, клевета, омаловажување, заплашат или дискриминација врз основа на пол, сексуална ориентација, религија, националност, раса, возраст, национално потекло, или попреченост; (ѓ) да ги достават неточни или лажни информации; (е) за да испратите или пренесува вируси или било кој друг вид на злонамерен код кој ќе учествуваат или може да се користи во било кој начин што ќе влијае на функционалноста или работењето на службата или било поврзани со веб-сајт, други веб-сајтови, или на интернет, (ж) да собира или следи лични информации на други лица; (i) да се спам, phish, Фарм, изговор, пајакот, ползи, или одвај; (ѕ) за каква било непристојни или неморални цели; или (к) да се меша со или заобиколат безбедносни карактеристики на услуга или било поврзани со веб-сајт, други веб-сајтови, или на интернет. Ние го задржуваме правото да го прекине вашиот користење на Услугата или било поврзани веб-сајт за кршење на која било од забранетите намени.

[page-title type=”custom” custom_title=”ОДРЕКУВАЊЕ ОД ГАРАНЦИИ; ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ОДГОВОРНОСТА” color=”#6cc92a”]

Ние не гарантираме, не претставуваме или гарантираме дека вашето користење на нашата услуга ќе биде непречено, навремено, безбедно или без грешки. Ние не гарантираме дека резултатите што може да се добијат од користењето на услугата ќе бидат точни или сигурни. Се согласувате дека одвреме-навреме можеме да ја отстраниме услугата на неопределено време или да ја откажеме услугата во секое време, без известување до вас.

Вие експресно се согласувате дека вашата употреба или неможност за користење на услугата е на ваш единствен ризик. Услугата и сите производи и услуги доставени до вас преку услугата (освен како што е изрично наведено од нас) се дадени „како што е“ и „колку што е достапно“ за ваша употреба, без какво било застапување, гаранции или услови, било експресно или имплицирани, вклучително и сите имплицитни гаранции или услови за трговска способност, трговски квалитет, подготвеност за одредена цел, издржливост, титула и непочитување.

Во никој случај Just Brands, нашите директори, службеници, вработени, филијали, агенти, изведувачи, практиканти, добавувачи, даватели на услуги или даватели на лиценца нема да бидат одговорни за каква било повреда, загуба, побарување или какви било директни, индиректни, случајни, казнени, специјални, или последователни штети од секаков вид, вклучително, без ограничување изгубена добивка, изгубен приход, изгубени заштеди, загуба на податоци, трошоци за замена или какви било слични штети, без разлика дали се засноваат на договор, деликт (вклучувајќи небрежност), строга одговорност или на друг начин, кои произлегуваат од вашата употреба на која било услуга или производи набавени со користење на услугата, или за кое било друго тврдење поврзано на кој било начин со вашата употреба на услугата или кој било производ, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, какви било грешки или пропусти во која било содржина, или каква било загуба или штета од секаков вид настаната како резултат на користењето на услугата или која било содржина (или производ) објавена, пренесена или на друг начин ставена на располагање преку услугата, дури и ако се советува за нивната можност. Бидејќи некои држави или јурисдикции не дозволуваат исклучување или ограничување на одговорноста за последователни или случајни штети, во такви држави или јурисдикции, нашата одговорност ќе биде ограничена до максималниот степен дозволен со закон.

Се согласувате да ги обештетите, браните и држите безопасни Just Brands и нашите родители, подружници, филијали, партнери, службеници, директори, агенти, изведувачи, даватели на лиценца, даватели на услуги, подизведувачи, добавувачи, практиканти и вработени, безопасни од какво било побарување или барање, вклучително и разумни адвокатски такси, направени од кое било трето лице поради или кои произлегуваат од вашето прекршување на овие Услови за користење или документите што тие ги инкорпорираат со референца, или вашето прекршување на кој било закон или правата на трето лице.

Во случај кога е утврдена некоја одредба од овие Услови за Користење да бидат незаконски, неважечки или неспроведливи, таквата одредба сепак ќе биде спроведлив во потполност степенот дозволен со применливиот закон, и неспроведлива дел се смета дека се отсечени од овие Услови на услуга, таква решителност не влијаат на валидноста и спроведливоста на било која друга останатите одредби.

На обврските и одговорностите на странките настанале пред датумот на раскинување ќе преживее раскинување на овој договор за сите намени.

Овие Услови за користење се ефективни освен ако и додека не се прекинат од вас или од нас. Можете да ги прекинете овие Услови за користење во секое време со тоа што ќе не известите дека повеќе не сакате да ги користите нашите услуги или кога ќе престанете да ја користите нашата страница. Ако според нашата единствена пресуда не успеете, или се сомневаме дека не сте успеале да се придржувате кон кој било одредба или одредба од овие Услови за користење, ние исто така може да го раскинеме овој договор во секое време без најава и ќе останете одговорни за сите доспеани износи до и вклучувајќи го датумот на раскинување; и/или соодветно може да ви го одбие пристапот до нашите услуги (или кој било дел од нив).

Неискористувањето или спроведувањето на кое било право или одредба од овие Услови за користење нема да претставува откажување од таквото право или одредба. Овие Услови за користење и какви било политики или оперативни правила објавени од нас на оваа страница или во однос на Услугата го сочинуваат целиот договор и разбирање помеѓу вас и нас и ја регулираат вашата употреба на Услугата, заменувајќи ги сите претходни или современи договори, комуникации и предлози , без разлика дали е усна или писмена, помеѓу вас и нас (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, какви било претходни верзии на Условите за користење). Сите нејаснотии во толкувањето на овие Услови за користење нема да се толкуваат против страната што ја изготвува.

Овие Услови за користење и сите посебни договори со кои ви обезбедуваме услуги ќе бидат регулирани и толкувани во согласност со законите на 'рж брок US 10573.

Можете да ги видиш најновата верзија на Условите за Користење во секое време на оваа страница.

Ние го задржуваме правото, во нашата сопствена дискреција, да се ажурира, промени или да го замени било кој дел од овие Услови за Користење преку објавување надградби и промени на нашиот сајт. Тоа е ваша одговорност е да се провери нашата веб страница периодично за промени. Вашиот континуираната употреба на или пристап до нашата веб страница или на Службата по објавувањето на какви било промени на овие Услови за Користење претставува прифаќање на тие промени.

Прашањата во врска со Условите за користење треба да ни се испратат на [заштитена по е-пошта]