Kebijakan Privasi

Yen sampeyan tuku barang saka toko, minangka bagéan saka proses tuku lan jual, kita ngumpulake informasi pribadhi sing diwenehake kayata jeneng, alamat, lan alamat email.

Nalika sampeyan ngunjungi toko, kita uga kanthi otomatis nampa alamat protokol internet (IP) komputer supaya bisa menehi informasi sing mbantu kita sinau babagan browser lan sistem operasi.

Pemasaran email & Olahpesen Teks: Kanthi ijin sampeyan, kita bisa ngirim email babagan toko, produk anyar lan nganyari liyane.

Carane sampeyan njaluk idin sandi?

Nalika sampeyan menehi informasi pribadhi kanggo ngrampungake transaksi, verifikasi kertu kredit, pesenan, ngatur pangiriman utawa bali tuku, kita nyatakake yen sampeyan setuju kanggo ngumpulake lan nggunakake mung kanggo alasan tartamtu. Yen kita njaluk informasi pribadhi kanthi alasan sekunder, kayata marketing, kita bakal takon langsung kanggo idin sampeyan, utawa menehi sampeyan kesempatan kanggo ngomong ora.

Carane aku mbatalake idin sandi?

Yen sawise sampeyan milih, sampeyan bisa ngganti pikiran sampeyan, sampeyan bisa mbatalake idin kanggo ngubungi sampeyan, kanggo pengumpulan terus, panggunaan utawa pambocoran informasi sampeyan, kapan wae, kanthi ngubungi kita ing [email dilindhungi]

Kita bisa nyampekano informasi pribadhi yen kita dibutuhake dening hukum kanggo nglakoni utawa yen sampeyan nglanggar Katentuan Layanan.

Umumé, panyedhiya pihak katelu sing digunakake dening kita mung bakal ngumpulake, nggunakake lan nyampekano informasi menyang ombone perlu kanggo ngidini kanggo nindakake layanan padha nyedhiyani kanggo kita. Nanging, panyedhiya layanan pihak katelu tartamtu, kayata gateway pembayaran lan pemroses transaksi pembayaran liyane, duwe kabijakan privasi dhewe babagan informasi sing kudu diwenehake kanggo transaksi sing gegandhengan karo tuku sampeyan.

Kanggo panyedhiya iki, disaranake sampeyan maca kabijakan privasi supaya sampeyan bisa ngerti cara informasi pribadhi bakal ditangani dening panyedhiya kasebut. Utamane, elinga manawa panyedhiya tartamtu bisa uga ana ing utawa duwe fasilitas sing ana ing yurisdiksi sing beda karo sampeyan utawa kita. Dadi, yen sampeyan milih kanggo nerusake transaksi sing melu layanan panyedhiya layanan pihak katelu, informasi sampeyan bisa uga tundhuk karo hukum yurisdiksi ing ngendi panyedhiya layanan utawa fasilitas kasebut dumunung.

Contone, yen sampeyan ana ing Kanada lan transaksi sampeyan diproses dening gateway pambayaran sing ana ing Amerika Serikat, informasi pribadhi sing digunakake kanggo ngrampungake transaksi kasebut bisa diungkapake miturut undang-undang Amerika Serikat, kalebu Undhang-undhang Patriot. Sawise sampeyan ninggalake situs web toko kita utawa dialihake menyang situs web utawa aplikasi pihak katelu, sampeyan ora diatur maneh dening Kebijakan Privasi iki utawa Katentuan Layanan situs web kita.

Links

Nalika sampeyan ngeklik tautan ing toko kita, bisa uga ngarahake sampeyan adoh saka situs kita. Kita ora tanggung jawab kanggo praktik privasi situs liyane lan ngajak sampeyan maca pratelan privasi. Google analytics: Toko kita nggunakake Google Analytics kanggo mbantu kita sinau babagan sapa sing ngunjungi situs kita lan kaca apa sing dideleng.

Kanggo nglindhungi informasi pribadhi, kita njupuk pituwake cukup lan ngetutake praktik-praktik sing paling apik kanggo industri kanggo mesthekake yen ora ono gunane, misused, diakses, diumumake, diowahi utawa dirusak.

Yen sampeyan nyedhiyani informasi kertu kredit, informasi kasebut dienkripsi nggunakake teknologi lapisan soket aman (SSL) lan disimpen nganggo enkripsi AES-256. Sanajan ora ana cara panularan liwat panyimpenan Internet utawa elektronik 100% aman, kita ngetutake kabeh syarat PCI-DSS lan ngetrapake standar industri sing ditampa umum.

Kita nggunakake "cookie" kanggo mbantu nyedhiyakake pengalaman pangguna sing luwih apik kanthi ngukur area situs web sing paling disenengi. Kita uga bisa nggunakake cookie nalika sampeyan ndhaptar kanggo informasi luwih lengkap. Ing kahanan iki, cookie bakal nyimpen informasi migunani sing ngidini situs web kita ngelingi sampeyan nalika bali. Sampeyan bisa milih kanggo mateni cookie nggunakake piranti ing browser Panjenengan; Nanging, kanthi nglakoni, sampeyan bisa uga ora bisa njupuk kauntungan saka kabeh fungsi situs web kita.

y nggunakake situs iki, sampeyan makili sing paling umur mayoritas ing negara utawa provinsi panggonan, utawa sing umur mayoritas ing negara utawa provinsi panggonan lan sampeyan wis menehi kita idin kanggo ngidini samubarang tanggungan cilik sampeyan nggunakake situs iki.

Kita nduweni hak kanggo ngowahi kebijakan privasi iki sawayah-wayah, saéngga mangga deleng maneh. Owah-owahan lan klarifikasi bakal langsung dilakoni nalika posting kasebut ing situs web kasebut. Yen kita nggawe owah-owahan materi kanggo kawicaksanan iki, kita bakal ngandhani sampeyan kene sing wis dianyari, supaya sampeyan ngerti apa informasi kita ngumpulake, cara kita nggunakake, lan ing kahanan apa, yen, kita nggunakake lan / utawa nyampekano informasi Iku.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan Kebijakan Privasi iki utawa praktik sing diterangake ing kene, sampeyan bisa ngubungi kita liwat informasi kontak sing kasedhiya ing situs web iki.